Správy a analýzy

thumb

Čína vracia úder USA

Erik Kašuba, www.forexpro.sk
22.05.2020 22:00


Absolútna správa: Nové čínske národné bezpečnostné obmedzenia uložené Hongkongu by mohli podľa amerického práva viesť k zrušeniu „osobitného štatútu“ bývalej britskej kolónie, čo…

Čítať viac ›

Zrodila sa konkurencia pre…

Absolútna správa: Americká…

FED a ekonomické rozhodnutia

Vyjadrenia FED-u k dôležitému zasadnutiu. …

WHO bez podpory USA?

Trump hrozí dočasným zmrazením financovania WHO.

Ekonomika USA sa má zotaviť…

Absolútna správa: Jerome Powell…

Ďalší balík pre krajiny EÚ

Absolútna správa: Ministri…

Tesla znižuje ceny vozidiel

Pomôže tento krok Tesle zostať konkurencieschopnou v…

Všetky články ›

Obchodná zóna

10:51 11.09 18.9 SNB rozhodne o ďalšom smerovaní EURCHF - V poslednej dobe sa pár EURCHF zasa priblížil PEGu ktorý…
10:07 7.08 DAX by mohol narásť k 200MA, potom bude pokračovať v poklese - Obchodníci na EU parketoch zažívajú krušné chvíle, hlavné…
15:51 5.08 DAX zlomil 200MA, jeho pokles zrejme nekončí - Minulý týždeň DAX narazil na dôležitú technickú úroveň…
11:01 31.07 DAX testuje 200MA, čo je zaujímavá úroveň na nákup - Po uvedený sankcií voči Rusku, DAX napriek dobrým čísla z…
11:14 21.07 EURUSD death cross - Na kráľovskom menovom páre EURUSD sa vytvorila formácia…

Všetky správy ›

Ekonomický kalendár ( 25.05.2020 )

Dátum Čas Mena Dôležitosť Udalosť Aktuálny Predpo. Predtým  

Graf

Otvorené burzy

  • 00h
  • 02h
  • 04h
  • 06h
  • 08h
  • 10h
  • 12h
  • 14h
  • 16h
  • 18h
  • 20h
  • 22h
Sydney 17:18 lokálny čas
Tokyo 16:18 lokálny čas
London 08:18 lokálny čas
New York 03:18 lokálny čas

V prípade, že si chcete stránku personalizovať a nastaviť podľa vlastných potrieb, môžte si prispôsobiť buď zoznam údajov kliknutím na ikonku kľúča, alebo prostredníctvom nastavenia stránky vybrať iba jednotlivé okná, ktoré Vás zaujímajú. V prípade, že Vám nevyhovuje usporiadanie polí, môžte si jednotlivé polia presúvaťNastaviť stránku myšou pomocou funkcie drag and drop.



Mobile banner

Partner sekcie

Dáta v sekciách Graf a Sumarizácia technickej analýzy sú dodávané prostredníctvom FOREXPROS.com - najlepší finančný portál

Facebook