Správy a analýzy

thumb

Microsoft naplnil očakávania – výsledková sezóna…

Dominik Cisár, forexpro.sk
19.07.2019 22:00


Absolútna správa: Americký softvérový gigant Microsoft dnes pred otvorením akciového trhu oznámil svoje výsledky za druhý kvartál 2019. Tržby aj zisk naplnili očakávania,…

Čítať viac ›

Čínsky dlh sa prehlbuje

Absolútna správa: Celkový dlh…

Docasny titulok

Absolútna správa: Dnes bol v…

Pomôže Tesle nová cenová…

Absolútna správa: Americký…

Kedy Boeing vyrieši problém s…

Absolútna správa: Boeing…

Zníži Bank of England svoju…

Absolútna správa: Bank of…

Snaha o udržanie Americkej…

Absolútna správa: Druhý deň…

Všetky články ›

Ekonomický kalendár ( 21.07.2019 )

Dátum Čas Mena Dôležitosť Udalosť Aktuálny Predpo. Predtým  

Sumarizácia technickej analýzy

Mena Posledná 5 minút Za hodinu Denne
EUR/USD1.1222Strong BuyStrong SellStrong Sell
GBP/USD1.2506Strong BuyNeutralSell
Gold Futures1426.30SellStrong SellStrong Buy
Crude Oil WTI.55.75Strong SellNeutralStrong Sell
S&P 5002976.61Strong SellStrong SellStrong Buy
Euro Stoxx 503480.18BuyStrong SellSell
Upozornenie:
Spoločnosť CAPITAL MARKETS, o.c.p., a.s. ako prevádzkovateľ stránky neakceptuje žiadne záväzky za straty, alebo iné ujmy, ktoré sú následkom spoliehania sa na informácie obsiahnuté v Sumarizácii technickej analýzy a sú výsledkom automatizovaných výpočtov partnera sekcie Fusion Media/Forexpros. Obchodovanie s menami a CFD na úver prináša značné riziko a nie je vhodné pre všetkých investorov. Uistite sa, že Vaše znalosti, skúsenosti, finančná situácia a investičné ciele zodpovedajú riziku obchodovaniu s menami a CFD. Pre viac informácií prečítajte si dokument Informácie o rizikách.

Graf

Otvorené burzy

  • 00h
  • 02h
  • 04h
  • 06h
  • 08h
  • 10h
  • 12h
  • 14h
  • 16h
  • 18h
  • 20h
  • 22h
Sydney 20:48 lokálny čas
Tokyo 19:48 lokálny čas
London 11:48 lokálny čas
New York 06:48 lokálny čas

V prípade, že si chcete stránku personalizovať a nastaviť podľa vlastných potrieb, môžte si prispôsobiť buď zoznam údajov kliknutím na ikonku kľúča, alebo prostredníctvom nastavenia stránky vybrať iba jednotlivé okná, ktoré Vás zaujímajú. V prípade, že Vám nevyhovuje usporiadanie polí, môžte si jednotlivé polia presúvaťNastaviť stránku myšou pomocou funkcie drag and drop.



Mobile banner

Partner sekcie

Dáta v sekciách Graf a Sumarizácia technickej analýzy sú dodávané prostredníctvom FOREXPROS.com - najlepší finančný portál

Facebook